EcoSEAL 100Mini

Üretim alanları ve yatırım bütçesi sınırlı olan müşterilerimiz için de tam otomatik ambalaj makinemizi yeniden tasarladık, küçük ve ekonomik modelini ürettik.

APACK olarak her türlü üretim biçimi, üretim kapasitesi ve tercihi için ambalaj makinesi üretiyoruz. Müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda makinelerimizi sürekli geliştiriyor ve yeni nesil makineler tasarlıyoruz. 

Amerika bayimizin talebi doğrultusunda vakum ve gaz işlemine gerek duymayan üreticiler için tam otomatik tabak kapatma makinesi üzerine bir seneyi aşkındır çalışıyoruz. Sonunda ön çalışmalarımızı ve testlerimizi tamamladık ve EcoSEAL modelimizi hazırladık.

Mayıs 2022 içinde İstanbul'da gerçekleştirilen FOTEG fuarında ilk kez görücüye çıkan modelimiz standımızı ziyaret eden yatırımcılar tarafından beğeniyle incelendi, tam not aldı. 

Üretim alanları ve yatırım bütçesi sınırlı olan müşterilerimiz için yeniden tabarladığımız tam otomatik ambalaj makinemiz, küçük ve ekonomik oluşuyla pazardaki boşluğu dolduracak gözüküyor. Geliştirdiğimiz EcoSEAL 100Mini modelimiz, tam otomatik makinelerimizin bütün yapısal özelliklerini bünyesinde barındırmaktadır. Hem otomasyon sağlamakta, hem bütçenize yük olmamakta hem de üretim alanına yerleşim açısından büyük kolaylıklar sağlamaktadır.

Makinemizin özelliklerini internet sitemizde inceleyebilir, youtube sayfamızdan videolarını izleyebilirsiniz.

EcoSEAL serisi makinelerimiz ülkemizdeki çalışma koşulları gözetilerek tasarlanmıştır ve APACK tarafından imal edilmektedir. EcoSEAL serisi makinelerimiz uzun süreli kesintisiz üretimlere uygun olarak tasarlanmışlardır.