Muharrem Demir'i Andık

APACK markasını kıymetli yol arkadaşım Muharrem ile birlikte kurduk ve bugünlere taşıdık. Muharrem'i çok vakitsiz genç yaşta kaybetmiş olsak da O'nun oluşturduğu ivme ile yolumuza devam ediyoruz. Bizler de bu aydınlık yolda APACK markasını aynı kalite, hizmet anlayışı, dürüstlük ve araştırma aşkıyla sürdürüyoruz. 

BİRLİKTE YAŞAR BİRLİKTE YAŞLANIRIZ

Yıllar geçtikçe beraber yaşadığımız, beraber yaşlandığımız insanları birer birer sonsuzluğa uğurlarız.

Kimisi ardında soluk, kimisi de parlak bir anı izi bırakır. Bazılarının acısını hemen kalbimize gömeriz, bazılarını unutmak mümkün olmaz. Onların bıraktıkları sizi etkilemeye devam eder.

İki yıl geçmiş iki gün gibi. Ofisten içeri “günaydın arkadaşlar” diyerek girse şaşırır mıyız? Sanmıyorum. “Muharrem” diye telefonu açsa, hemen yetiştirilecek şiparişler hakkında bilgi vermeye başlarız gibi geliyor. Yapacak şeyler listesi henüz tamamlanmamış insanları kaybetmek zor geliyor. Haksızlık gibiymiş gibi. Ama ilahi düzeni nasıl sorgulayalım. Kollarımızı kavuşturup çaresizce kabulleniyoruz olanı biteni.

Kimsenin acısını alevlendirmek değil amacım. Güzel bir adamı, güzel şeyler yapmış bir arkadaşımızı anmak istedik. Güzel adamları yazmak lazım ki unutulmasın.

Bayramiç’teki tarlanın kenarına ilişirdik Muharremle. Bir yandan koyunları otlatır bir yandan salçalı ekmeğimizi yerken, uzaklara doğru kıvrılan toprak yola bakıp gelecek hayalleri kurardık. O iki çocuk köyün ilk üniversite mezunları oldu. O toprak yoldan geçip İstanbul’a geldiler. Kurtlar sofrasında iş öğrendiler, iş kurdular, işlettiler, ekmek kazandılar, ekmek kazandırdılar. Kendimizce bir başarı öyküsüne imza attık.

Bugün APACK, o başarı öyküsünün bir kazanımı olarak varlığını sürdürüyor. Başlanan yere bakarak, bugün gelinen yeri azımsamamak lazım.

APACK markası hepinizin izlediği gibi son yıllarda büyük bir atak yaparak değerini büyüttü, piyasamızdaki çıtayı yükseltti, dünyaya açıldı. Bunu kıymetli yol arkadaşım Muharrem ile birlikte kurduk ve bugünlere taşıdık. Muharrem'i çok vakitsiz genç yaşta kaybetmiş olsak da O'nun oluşturduğu ivme ile yolumuza devam ediyoruz. Bizler de bu aydınlık yolda APACK markasını aynı kalite, hizmet anlayışı, dürüstlük ve araştırma aşkıyla sürdürüyoruz. 

Muharrem her zaman omuzumuzda bir ışık olarak bizimle birlikte bu yollarda yürüyor.

Rahmetle anıyoruz.

Abdullah ŞEN
APACK Kurucu Ortağı

4 Ocak Cuma günü ikindiyi takiben sevgili dostumuz Muharrem Demir için şirketimiz bünyesinde değerli anısına dua okundu. Şirket çalışanlarımız, Muharrem'in değerli varlığından beslenmiş dostları ve ailesinin katıldığı mütevazı anma toplantısı; okunan dualar ve Muharrem Demir'in hatırına dağıtılan yemek ile sonlandı. 

Muharrem Demir'in dostluğuyla beslenen güzel insanlar, O'nu anmak için işlerini güçlerini bırakıp bizlerle beraber oldular.

Hepsine değerli katılımlarından ötürü müteşekkiriz. 

Osmanlı Mutfağı'nın değerli sahibi Ali Bey, her zaman olduğu gibi bizi yalnız bırakmadı, pilav ile helvamızı hem hazırladı hem de dağıttı. 

Değerli dostumuz Muharrem Demir'i unutmak mümkün değil. Kendisini hep sevgi özlem ve rahmetle anacağız.