Kıymetli Dostumuz Muharrem Demir'i andık

Kıymetli dostumuz Muharrem Demir'i sonsuzluğa uğurlayalı bir sene geçti. Her günümüz, her anımız O'nun anısıyla geçse de, vefatının yıldönümünde sevdikleriyle bir araya geldik.

Kıymetli dostumuz Muharrem Demir'i sonsuzluğa uğurlayalı bir sene geçti. Her günümüz, her anımız O'nun anısıyla geçse de, vefatının yıldönümünde sevdikleriyle bir araya geldik. Ataşehir Mimar Sinan Camii'nde sevgili dostumuz Muharrem hatırasına mevlid-i şerif okutuldu, dualar edildi. O'nun hafızalarımızda bıraktığı güzel şeyler konuşuldu. Duanın ardından, katılanlara yemek dağıtıldı. Güler Osmanlı Mutfağı sahibi sayın Ali Güler'in mutfağında pişirilen aşımız ve helvamız katılımcılara sunuldu. Gül suları ve gül lokumları dağıtıldı. Artan yemeği de bölgedeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Herkesin hayır duası inşallah sevgili dostumuzun ruhuna ulaşacaktır.

Bütün katılımcılara, bizi böyle bir günde yalnız bırakmayan dostlarımıza, iş çevrelerine, yakınlarımıza; gelemese de duasını eksik etmeyenlere  APACK ailesi olarak gönülden şükranlarımızı sunuyoruz. Allah hepinizden razı olsun.