İstiridye Mantarı

Uzun raf ömrü, sağlıklı ambalaj ve dünya pazarı standartlarını sağlamak için bizimle çalışmayı tercih eden yerli firmalarımızdan birisi, istiridye mantarı için tam otomatik MAP makinelerimizi kullanıyor. Bir süredir ürünü en sağlıklı şekilde ambalajlamak için çalışmalarımız sürüyor.

Ülkemizde iç piyasada pek tercih edilmeyen ama diğer ülkelerde sofraların gözdesi olan pek çok gıda ürünü var. Dünya değerlerini iyi inceleyen ileri görüşlü yatırımcılarımız bu kıymetleri fark edip üzerine çalışıyor.

Kum midyesi, salyangoz, istiridye, istiridye mantarı, çok pahalı nadir bulunan bazı mantar çeşitleri dünya pazarında talep görüyor.

İşte bunlardan birisi olan istiridye mantarını ülkemizden uzak ülkelere gönderebilmek için ambalajın nimetlerinden yararlanmak gerekiyor. Uzun raf ömrü, sağlıklı ambalaj ve dünya pazarı standartlarını sağlamak için bizimle çalışmayı tercih eden yerli firmalarımızdan birisi, istiridye mantarı için tam otomatik MAP makinelerimizi kullanıyor. Bir süredir ürünü en sağlıklı şekilde ambalajlamak için çalışmalarımız sürüyor.

Üst film olarak PP EVOH, tabak malzemesi olarak PP kullanılan bu ambalaj çözümünde istiridye mantarları ızgara yapılarak Amerikalı tüketicinin beğenisine sunulacak.

Test çalışmaları biten ürün yakın zamanda Amerika Birleşik Devletleri'ne ihraç edilecek.

APACK olarak böyle çalışmalar içinde bulunmaktan mutluluk ve gurur duyuyoruz.