IPACK-IMA 2018

IPACK-IMA ve MEAT-TECH fuarları avrupa alanında etkisi giderek artan fuarlardan bir tanesi. Bu yıl 1500 ü aşkın katılımcısıyla 62.000 metrekare alanda kurulan fuara İtalyan firmalar yanında Avrupalı firmalar da ilgi göstermiş. Fiera Milano Exhibition Centre'a 4 günde gelen toplam kayıtlı ziyaretçi sayısı 68.802.

 

Bildiğiniz gibi pazar çalışmalarında yurtdışı fuarlarına katılmak büyük önem taşıyor. Özellikle iç pazarda sıkıntılı dönemler söz konusuysa. Bu yıl 29 Mayıs-1 Haziran tarihlerinde İtalya'nın Milano kentinde düzenlenen IPACK-IMA  ve aynı bünyedeki MEAT-TECH fuarlarına yolumuzu düşürdük. Firmamızın Uluslararası Direktörü Eda Hanım İtalya pazarının nabzını tuttu ve firmamız için oldukça önemli iş ortaklıkları gerçekleştirdi.

IPACK-IMA ve MEAT-TECH fuarları avrupa alanında etkisi giderek artan fuarlardan bir tanesi. Bu yıl 1500 ü aşkın katılımcısıyla 62.000 metrekare alanda kurulan fuara İtalyan firmalar yanında Avrupalı firmalar da ilgi göstermiş. Fiera Milano Exhibition Centre'a 4 günde gelen toplam kayıtlı ziyaretçi sayısı 68.802. Ziyaretçilerin 20 bin kadarı 146 farklı ülkeden İtalya'ya gelmiş. Avrupa'dan katılan ziyaretçilerin büyük kısmı Almanya, İsviçre, Fransa ve İspanya'dan. Fuarı sosyal medyadan izleyenlerin sayısı ise 2.45 milyon kişi. 

Dünya ile bağlantınızı kopartmayın.