Gulfood 2018 - Dubai

APACK Dış Ticaret ve Pazarlama Ekibi 2018 Şubat'ında gerçekleşen Gulfood fuarını da içine alan uzun bir tura çıktı. Arap dünyası hem biraz karışık, hem biraz sakin ama her durumda yeni yatırımlara kapısı açık bir fırsatlar bölgesi. Uzun bir süredir bu bölgedeki yatırımcılarla işbirliği ve bağlantı içindeyiz. Bölgede epeyce ambalaj makinemiz durmaksızın çalışıyor. Hem de Arap Yarımadası'nın sıcak-kum-toz karışımı zorlu dünyasında. Dönem dönem bölge ülkeleri ziyaret ederek hem makinelerimizin durumunu kontrol ediyoruz hem de müşterilerimizin yeni ihtiyaçlarına yol gösteriyoruz.

APACK Dış Ticaret ve Pazarlama Ekibi 2018 Şubat'ında gerçekleşen Gulfood fuarını da içine alan uzun bir tura çıktı. Arap dünyası hem biraz karışık, hem biraz sakin ama her durumda yeni yatırımlara kapısı açık bir fırsatlar bölgesi. Uzun bir süredir bu bölgedeki yatırımcılarla işbirliği ve bağlantı içindeyiz. Bölgede epeyce ambalaj makinemiz durmaksızın çalışıyor. Hem de Arap Yarımadası'nın sıcak-kum-toz karışımı zorlu dünyasında.

Dönem dönem bölge ülkeleri ziyaret ederek hem makinelerimizin durumunu kontrol ediyoruz hem de müşterilerimizin yeni ihtiyaçlarına yol gösteriyoruz. 

Fuar katılımcıları içinde uzun zamandır müşterimiz olan firmaları görünce daha bir mutlu oluyoruz. Dostlarımızın standlarına uğrayarak hal hatır sorduk, yeni projeler ve yeni fikirler üzerine konuştuk. 

Ekibimiz sıcak yüzünden biraz kilo vermiş olarak dönse de, gezimiz oldukça verimli sonuçlar doğurdu.