Avrasya Fuarı 2. Gün

25. Avrasya Ambalaj Fuarı ikinci günün sonuna geldik. İlk gün biraz sakin geçmesine rağmen ikinci gün misafirlerimize yetişmekte zorluk çektik. Almanya'daki film partnerimiz Buergo.Fol temsilcisi Mr. Ingo Kundt bugün fuara katıldı ve sanırım en yogun görüşme yaptığı fuarlardan birisi oldu. Firma sahibimiz Abdullah Bey ve müdürümüz Elif Hanım ile oldukça uzun görüşmeler yaparak bölge çalşma stratejilerini konuştular.

 

25. Avrasya Ambalaj Fuarı ikinci günün sonuna geldik. İlk gün biraz sakin geçmesine rağmen ikinci gün misafirlerimize yetişmekte zorluk çektik.

Almanya'daki film partnerimiz Buergo.Fol temsilcisi Mr. Ingo Kundt bugün fuara katıldı ve sanırım en yogun görüşme yaptığı fuarlardan birisi oldu. Firma sahibimiz Abdullah Bey ve müdürümüz Elif Hanım ile oldukça uzun görüşmeler yaparak bölge çalşma stratejilerini konuştular.

 

Yine bölge temsilcisi olduğumu Steriflow temsilcisi Mr Emmanuel Bole de fuara bugün katıldı. Autoclave konusunda dünyanın sayılı firmalarından olan Steriflow ile uzun yıllardır birlikte çalışıyoruz.

  

İki büyük firmanın temsilcilerini de aynı masaya oturtup düşüncelerinden yararlandık.

Sektörümüzde gerek raf ömrü konusunda gerekse ürünlerin üst kapatma filmlerinin nitelikleri konusunda bilgi açlığı olanlar için kaçırılmaz bir fırsat oldu. 

Bu yılki Avrasya Fuarı "Ziyaretçi odak ülkesi olarak Rusya'"yı seçmiş olsa da fuarda yine arap ve fars dünyasından gelen ziyaretçilerin ağırlığı tartışılmaz. 

Haftasonuna kadar sürecek olan bu önemli fuarı sektör paydaşlarımızın kaçırmamasını diliyoruz.

Bizi ziyaret etmek için

Salon 11 Stand 1112A