AVRASYA AMBALAJ FUARI 2019

Bu yıl 25. si düzenlenen Uluslararası Avrasya Ambalaj Fuarı sona erdi. Dünyadaki ekonomik krize rağmen yatırımcılar ve iş adamları arayışlarını sürdürüyordu. Oldukça verimli ve kalabalık fuar günleri yaşadık.

 

25. ulublararası Avrasya Ambalaj Fuarı sona erdi. Apacck olarak her zamanki yerimizde müşterilerimizi ve misafirlerimizi ağırladık. Bu yıl epeyce yeni makine ile sektörümüzün beğenisine çıktık. Müşterilerimizin ve sektörün ihtiyaçlarına ve güncel beklentilerine yönelik olarak geliştirdiğimiz makinelerimiz epeyce ilgi gördü. Her sene daha da arttırdığımız masalarımız yine dolup taştı. Misafirlerimize yetişmekte epeyce zorlandık. 

Elbette fuar standımızı ziyaret edenlerin hepsi alıcı ya da araştırıcı değildi. Bir kısmı gelip geçerken bankodan katalogumuzu aldı, hatta her zamanki gibi eşantiyon peşinde olanlar vardı. Geçmiş yıllarda biz de firma olarak eşantiyon hazırlayıp ziyaretçilerimize sunuyorduk. Ama eşantiyon çantalarımızın, içindeki eşantiyon malzemesi boşaltılmış olarak, o kadar kafa patlatarak hazırladığımız ve emek-para harcadığımız kataloglarımızı, broşürlerimizi fuarın çöp kutularında bulunca  eşantiyon işinden vaz geçtik. Zaten iş yapma isteği ve beklentisi olanın eşantiyonla filan ne işi olabilirdi ki. 

Bizim eşantiyonumuz sıcak kahvemiz ve daha da sıcak sohbetimiz.

 

Bu yıl, yatırımcılarımızın talepleri doğrultusunda basınçlı havaya ihtiyaç duymadan çalışabilecek makineler geliştirdik. . 

Son yıllarda dünya piyasası özellikle SKIN ambalaj üzerine yoğunlaşıyor. Birkaç yıldır üzerine kafa patlattığımız SKIN makinelerimizi görücüye çıkardık. 

(Fotoğraftaki ürünler fuarda müşterilerin önünde hazırlanmıştır.)

 

Özellikle zeytin üreticilerinden gelen talepler doğrultusunda geliştirdiğimiz kavanoz kapatma makinemiz büyük ilgi görüyor.

 

Termoform makinelerinin büyüklüğünden yakınan yatırımcılarımız için, her alana sığabilecek termoform makinemizi geliştirdik. Üstelik SKIN de yapabiliyor.

Bunlarla ilgili ayrıntılı yayınlar yapacağız.

Avrasya fuarı firmamız için oldukça verimli geçti. Görüşme klasörlerimiz tıka basa doldu. Elbette hepsinin satışa dönüşmeyeceğini biz de biliyoruz. Masamıza oturup makinelerimiz hakkında bilgi alan, kendi ürünlerine çözüm arayan, oooo ne kadar pahalı diyen, aaaaaa niye bu kadar ucuz diyen kırk milletten misafirimizi ağırlamaktan mutlu olduk. Onlara vizyonumuzu, stratejilerimizi, modern ambalaj çözümlerimizi anlattık.

Bu yıl APACK ailesine katılan bir Alman firması var. Özellikle ambalaj filmi konusunda kimi zaman sıkıntılar yaşıyoruz. Müşterimizin ihtiyacı olan nitelikte ürün temininde zorluk çektiğimiz oldu. İç piyasada bize destek olan firmalarımız da var elbette. Ama çözüm arayışlarımızda karşımıza Almanyanın oldukça donanımlı bir firması çıktı. Vizyonlarımız ve gelecek planlarımızın çakıştığı BUERGO.FOL firması ile anlaştık. Özellikle SKIN film üretimi üzerine oldukça iyiler. 

Her ne kadar fuarlar bizim toplanma alanımız da olsa, çözüm arayışında olan bütün firmaları ofisimize davat ediyoruz. Show Room'da işlemeye hazır olarak bekleyen makinelerimizde istediğiniz kadar DEMO çalışma yapabilirsiniz. Ürünlerinizi test edebilir, geliştirebilirsiniz.

Kahvemiz her zaman sıcak, sohbetimiz bakidir.