Apack Rusya'da

Haziran Ayı'nın sıcaklarından kaçtık, kuzeye yol aldık. Rusya'nın başkenti Moskoca'da düzenlenen ambalaj teknolojileri fuarı Rosupak'a katılıyoruz. Rusya'nın teknolojik pazarına girmeyi hedefleyerek birkaç yıldır bu devasa pazar üzerine çalışıyoruz.

Haziran Ayı'nın sıcaklarından kaçtık, kuzeye yol aldık. Rusya'nın başkenti Moskoca'da düzenlenen ambalaj teknolojileri fuarı Rosupak'a katılıyoruz. 

Fuara katılım kararı alındıktan ve yazışmalar yapıldıktan sonra ilk işimiz fuara götüreceğimiz makineleri hazırlamak ve Moskova'ya göndermek oldu.

Rusya hem nüfus hem de ekonomik hareketlilik bakımından oldukça zengin son dönemlerde.Tarım ürünlerimizin hatırı sayılır miktarı Rusya pazarlarına gidiyor. Biz de Rusya'nın teknolojik pazarına girmeyi hedefleyerek birkaç yıldır bu devasa pazar üzerine çalışıyoruz.  Bizden önce batı dünyası bu pazarda önemli bir payı ele geçirmiş. Bu acımasız rekabet ortamına girebilmek için dünya ile boy ölçüşecek kalitede makine üretmeli ve servis hizmeti sunabilmelisiniz. Apack yıllarını bu kavramları oturtabilmek için geçirdi. 

Rosupak fuarına katılma kararı ertesinde hemen pazar çalışmalarına giriştik. Firmaları, üreticileri bulduk, onlarla irtibata geçtik. Şimdiye kadar alışkın oldukları markalardan vazgeçmelerini gerektirecek gerekçeler göstermeliydik. Bunu da yapabiliyoruz.

Rosupak, bölgenin en önemli ticari ihtisas fuarlarından birisi. Bu yıl 24. sü gerçekleştiriliyor. Ambalaj üzerine ihtisaslaşan fuar, katılımcıları ve bölge yatırımcılarını bir araya getiriyor.

Rahmetli kardeşimiz Muharrem'den gezginlik bayrağını devralan Abdullah Bey, Moskova Havalimanına iner inmez pazar çalışmalarına ve bölge incelemelerine başladı.

Fuarın koşuşturmacalı temposuna girmeden, dünyanın en tanınmış ve en egzotik şehirlerinden birisi olan Moskova sokakları arşınlandı, lokantalarda yerel lezzetlerin tadına bakıldı.

 

Gezme tozma işlerini hallettikten sonra artasi sabah fuar alanının yolunu tuttuk. Standımı teknisyen arkadaşlarımız tarafından hazırlanmış, makinelerimiz kurulmuştu. 

işte birkaç gün sürecek fuar trafiğine hazırız. Ekip arkadaşlarımız Rusya yatırımcılarını karşılamaya hazır.

Oldukça geniş çeşitliliğe sahip olan Apack makinelerinin, yatırımcıların pek çok ihtiyacını karşılayabileceğine eminiz.