IPP 2018 ATLANTA

Gittik, katıldık, gördük, bilgilendik ve yeni açılımlar sağladık. APACK Amerika'daydı. Satış ve pazarlama ekibimiz hem makine kurulumlarını sağlamak hem de fuarlara katılıp müşteri ağımızı genişletmek üzere Atlanta Hartsfield-Jackson Uluslararası Havalimanına indiğinde Jetlag etkisini göstermeye başlamıştı.

Gittik, katıldık, gördük, bilgilendik ve yeni açılımlar sağladık. APACK Amerika'daydı.  

Satış ve pazarlama ekibimiz hem makine kurulumlarını sağlamak hem de fuarlara katılıp müşteri ağımızı genişletmek üzere Atlanta Hartsfield-Jackson Uluslararası Havalimanına indiğinde Jetlag etkisini göstermeye başlamıştı. Burası hala yolcu trafiğinde dünya listesindeki bir numaralı yerini koruyor.

 

Amerika bayimiz Triton İnternational'ın kurucusu ve sahibi Haydar Bölünmez ve ortağı Murat Bey'in konukseverliği ve rehberliğinde oldukça yararlı bir ABD seyahati yaşadık.

Triton İnternational ile birlikte katıldığımız IPP 2018 International Production & Processing Expo bölgenin önemli organizasyonlarından birisi. Fuar stand çalışmalarımız tamamlanınca randevulu müşteri toplantılarımıza koşturduk. Zamanımız sınırlı ve görüşmemiz gereken firmalar oldukça fazlaydı.

30 Ocak'ta başlayıp 3 gün süren fuar çatısı altında oldukça verimli görüşmelerimiz oldu. Amerika gibi devasa bir pazarın oyuncularından birisi olmak üzerimizde oldukça yoğun bir baskı oluşturuyordu.

IPP Expo 1200 den fazla katılımcının ve bu firmalarla bağlantıya geçen 30.000 den fazla profesyonel ziyaretçinin toplanma alanı halinde. Amerika'daki fuarlar sadece satış ve tanışma amaçlı düzenlenmiyor. Aynı zamanda sektördeki yeni teknolojileri, gelişmeleri anlatan çok sayıda sunum, workshop (çalıştay), seminer ve kurs programı da düzenleniyor.

Bizim gibi 129 uzak üleden buraya toplanan 8000 ziyaretçi ve katılımcı vardı fuarda. Rakiplerimiz çok. Makinelerin ve ürünlerin kalite çizgisi oldukça yukarıya taşınmış. Zor bir pazar anlayacağınız.